Havalandırma çatısı çöktü! 1 ölü

  KARAMAN'da bir yumurta paketleme tesisinde 9 metre yükseklikteki havalandırma çatısının çökmesi sonucu, işçilerden 46 yaşındaki Mehmet Çukur öldü, 34 yaşındaki Bekir Kaya da ağır yaralandı.  Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Karaman -Ereğli karayolu Or

Havalandırma çatısı çöktü! 1 ölü

 

 
KARAMAN'da bir yumurta paketleme tesisinde 9 metre yükseklikteki havalandırma çatısının çökmesi sonucu, işçilerden 46 yaşındaki Mehmet Çukur öldü, 34 yaşındaki Bekir Kaya da ağır yaralandı. 
 
Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Karaman -Ereğli karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında faaliyet gösteren yumurta paketleme tesisinde meydana geldi. 
 
İddiaya göre, işçilerden Mehmet Çukur ve Bekir Kaya, tesisde kış mevsimine hazırlık yapmak amacıyla havalandırma çatısının kapaklarını örtmek için çalışma başlattı. İşçiler kapakları örtmek istediği sırada havalandırma çatısı çöktü. 
 
Çökme sonucu, 9 metre yükseklikten beton zemine düşen işçiler Çukur ve Kaya yaralandı. Başının üzerine düşen evli ve 2 çocuk babası Çukur, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralı Bekir Kaya da, Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler