Havada tıraş oldu!

Ordu’da 500 metreden yamaç paraşütü ile atlayan genç, havada sakal tıraşı oldu.    Yamaç paraşütü sporunda ilginç bir deneyim gerçekleştirildi. Türkiye'nin en popüler yamaç paraşütü uçuş bölgesinden biri olan 500 metre yüksekliğindeki Boztepe’den yamaç pa

Havada tıraş oldu!
Ordu’da 500 metreden yamaç paraşütü ile atlayan genç, havada sakal tıraşı oldu. 
 
Yamaç paraşütü sporunda ilginç bir deneyim gerçekleştirildi. Türkiye'nin en popüler yamaç paraşütü uçuş bölgesinden biri olan 500 metre yüksekliğindeki Boztepe’den yamaç paraşütü sporcusu Tarık Yıldırım ile tandem uçuşu gerçekleştiren Durmuş Şahin (30), havada sakal tıraşı oldu. 2 yıldır yamaç paraşütü ile uçuş gerçekleştiren Durmuş Şahin, 500 metre yükseklikte yanında getirdiği tıraş malzemeleri ile sinekkaydı tıraş olarak bir ilki gerçekleştirdi. Önce sakallarını köpükleyen Durmuş Şahin, bir elinde tıraş bıçağı, diğer elinde ayna tıraş olarak 500 metrede ilginç bir adrenalin yaşadı. Genç paraşütçüler bu anları dakika dakika kameraya kaydetti.
 
20151026aw559968_01.jpg
 
Havada tıraş olarak ilginç bir deneyim gerçekleştiren Durmuş Şahin, yerel bir TV’de yayınlanan program için bu uçuşu gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 2 yıldır yamaç paraşütü sporu ile uğraştığını belirten Şahin, “Yamaç paraşütü sporunun güvenli ve tehlikesiz olduğunu vurgulamak için böyle bir girişim yaptık. Daha önce dünyada yamaç paraşütü ile uçup havada yemek yiyen olmuştu. Ben de tıraş olmayı tercih ettim. Gayet ilginç bir deneyim oldu. Olumlu tepkiler aldım” dedi.
 
20151026aw559968_03.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler