Hatipoğlu mesaj yayımladı

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-iş 1 nolu şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu Cumhuriyetin 87.yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı. Hatipoğlu’nun yayımladığı mesaj şu şekilde;CUMHURİYETİMİZİN 87.YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN !!!Emperyalizmin dört bir yand

Hatipoğlu mesaj yayımladı

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-iş 1 nolu şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu Cumhuriyetin 87.yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı. Hatipoğlu’nun yayımladığı mesaj şu şekilde;

CUMHURİYETİMİZİN 87.YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN !!!

Emperyalizmin dört bir yandan kuşatarak parçalamak ve sömürge toprağı haline getirmek istediği ülkemizin onurlu halkı, genci, yaşlısı ile kadını erkeği ile Ulu Önder  Mustafa Kemal ‘in çağrısı ile birleşerek başlattıkları ulusal direnme savaşının sonucu;Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’dir.

Onur ve bağımsızlık tutkusunun sembolü olan; Türkiye Cumhuriyet’imiz 87 yıldır dimdik ayaktadır.

‘’Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır’’ diyebilenlerin torunları olarak her türlü tehdit ve tehlike karşısında bugün de aynı inancı ve karalılığı bilincimizde yaşatıyoruz.

Bağımsızlık, özgürlük ve onurun kısaca Cumhuriyetimizin 87. Kuruluş Yıldönümü tüm ulusumuza kutlu olsun…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam