Hastaneye pompalı tüfekle saldırı!

Amca çocukları olan Fikret K. ve Tolga K. adlı kişiler Çağatay Ç.’ye telefon açarak nerede olduğunu sordu. Çağatay Ç.’nin kalp krizi geçiren yakınının yanında hastanede olduğunu söylemesi üzerine Tolga K. ve Fikret K. hastaneye geldiler. Tolga K. yanların

Hastaneye pompalı tüfekle saldırı!

Amca çocukları olan Fikret K. ve Tolga K. adlı kişiler Çağatay Ç.’ye telefon açarak nerede olduğunu sordu. Çağatay Ç.’nin kalp krizi geçiren yakınının yanında hastanede olduğunu söylemesi üzerine Tolga K. ve Fikret K. hastaneye geldiler. Tolga K. yanlarına gelen Çağatay Ç.’ye pompalı tüfekle ateş ederek iki bacağından yaralandı.

 

Olay anında hastane kafeteryasında bulunanlar ve hastane çalışanları büyük panik yaşadı. Çağatay Ç.’yi bacağından vurduktan sonra kaçmaya çalışırken havaya ateş eden Tolga K. pompalı tüfek ile birlikte yakalandı.

 

Çağatay Ç. Ordu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tolga K. ve Fikret K. ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam