Hastanenin 10. katından atladı

Samsun'da bunalıma giren bir refakatçi hastanenin 10. katından atlayarak intihar etti.Olay, sabah saat 06.30 sıralarında Gazi Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ameliyat olan ve 11 gündür hastanede yatan annesinin yanında refakatçi

Hastanenin 10. katından atladı

Samsun'da bunalıma giren bir refakatçi hastanenin 10. katından atlayarak intihar etti.

Olay, sabah saat 06.30 sıralarında Gazi Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ameliyat olan ve 11 gündür hastanede yatan annesinin yanında refakatçi olarak kaldığı öğrenilen Münise Altaylı (45), girdiği bunalım sonucu hastanenin 10. katındaki yangın merdivenlerinin balkonundan atladı. Yerde yatarken fark edilen 2 çocuk annesi Münise Altaylı’nın, acil servise kaldırıldığında öldüğü tespit edildi.

Münise Altaylı'nın uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü, bugün psikiyatrisi ile randevusunun olduğu ve doktorun hastaneye yatıp yatmayacağına bu randevuda karar vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler