Hastane'de yangın paniği!,

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yangın çıktı. B bloktaki Kadın Doğum ve Çocuk polikliniklerinin bulunduğu kısmın 3. katındaki bilişim odasında başlayan yangının ardından hastane görevlileri, bölümdeki çocuk ve kadınların dışarıya

Hastane'de yangın paniği!,
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yangın çıktı.
 
B bloktaki Kadın Doğum ve Çocuk polikliniklerinin bulunduğu kısmın 3. katındaki bilişim odasında başlayan yangının ardından hastane görevlileri, bölümdeki çocuk ve kadınların dışarıya çıkmasını sağlayarak binayı boşalttı. Kuvözde bulunan bebekler de doktor ve güvenlik görevlileri tarafından tahliye edilerek hastaneye ait diğer binalara götürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.
 
İtfaiye ekiplerinin yangından dolayı oluşan dumanı tahliyesinin ardından dışarı çıkartılan hastalar ve refakatçileri tekrar binaya alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler