Hastanede akıl almaz ölüm !

Günlük ortalama 8 bin kişinin girip çıktığı İzmir’deki hastanede akıl almaz bir ölüm olayı yaşandı. Kanser hastası girdiği tuvalette öldü. Olay tam 3 gün sonra ortaya çıktı. İzmir’deki ölüm olayı hayrete düşürdü. Emekli olan 59 yaşındaki Kasım Bostan, kol

Hastanede akıl almaz ölüm !

Günlük ortalama 8 bin kişinin girip çıktığı İzmir’deki hastanede akıl almaz bir ölüm olayı yaşandı. Kanser hastası girdiği tuvalette öldü. Olay tam 3 gün sonra ortaya çıktı.

 İzmir’deki ölüm olayı hayrete düşürdü. Emekli olan 59 yaşındaki Kasım Bostan, kolon kanseri tedavisi için geçtiğimiz ay İzmir’deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırıldı. Günde 7-8 bin kişinin girip çıktığı hastanenin Onkoloji Servisi’nde kemoterapi gören Bostan, geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı, hasta ve yakınlarının kullandığı koridordaki tuvalete girdi.

Kapıyı içeriden kilitleyen Bostan içeride aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Temizlik elemanları, saat başı girdikleri tuvalette kapının kilitli olması nedeniyle içeride birisinin olduğunu düşünüp, o bölümü hiç temizlemedi. Talihsiz adamın cesedi, 3 gün sonra tuvaletten kötü koku gelince bulundu.

YÖNETİM ‘TESADÜF’ DEDİ

Te­pe­cik Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­si yet­ki­li­le­ri, te­miz­lik­çi­le­rin, ka­pı ki­lit­li ol­du­ğun­dan içe­ri­de bi­ri ol­du­ğu­nu dü­şü­nüp o kıs­mı te­miz­le­me­di­ği­ni açık­la­dı. Te­miz­lik ele­man­la­rı­nın 4 sa­at­te bir de­ğiş­ti­ğin­den ye­ni gö­rev­li­nin de ay­nı şe­kil­de ha­re­ket et­ti­ği­ni söy­le­yen yet­ki­li­ler, “Do­ğal ola­rak o ka­pı hiç açıl­ma­mış. Gü­ven­lik ka­me­ra do­na­nı­mı­mız son tek­no­lo­ji, hiç­bir şe­yi at­la­mı­yo­ruz, ak­sak­lık­la­ra he­men mü­da­ha­le edi­yo­ruz. Bu üzü­cü ola­yın tek se­be­bi te­sa­düf­ler zin­ci­ri­nin üst üs­te gel­me­si. Olay­da kim­se­nin ih­ma­li yok. Kim­se­yi ce­za­lan­dır­ma­yı dü­şün­mü­yo­ru­z” di­ye ko­nuş­tu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam