Hareket eden kamyonun önüne atladı

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde eşi ile tartıştığı iddia edilen bir kadın, hareket halindeki kamyonun önüne atladı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Haşim Kılıç Mahallesi Nato Yolunda eşi A.K. (22) ile yürümekte olan E.K. (18), b

Hareket eden kamyonun önüne atladı

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde eşi ile tartıştığı iddia edilen bir kadın, hareket halindeki kamyonun önüne atladı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, Haşim Kılıç Mahallesi Nato Yolunda eşi A.K. (22) ile yürümekte olan E.K. (18), bilinmeyen bir nedenle yoldan geçen kamyonun önüne atladı.
 
Kamyonun altında kalan E.K. olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen durmayarak aracıyla yoluna devam etti.
 
Olay yerine gelen emniyet ekiplerinin gerekli incelemeleri yapmasının ardından E.K.'nin cenazesi, Yerköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Geçen yıl evlendikleri öğrenilen genç çiftin tartıştığı, E.K.'nin bunun üzerine kamyonun önüne atladığı ileri sürüldü.
 
Kaçan kamyon sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam