Haraç almaya geldiler, polisi yaraladılar

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, haraç istendiği şikayeti üzerine, işyerinin yakınında önlem alan polis, parayı almak için gelen 2 şüpheliyi yakalamak istedi. Bunun üzerine polisle çatışmaya giren şüpheliler kaçarken, elinden yaralanan polis tedaviye alınd

Haraç almaya geldiler, polisi yaraladılar

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, haraç istendiği şikayeti üzerine, işyerinin yakınında önlem alan polis, parayı almak için gelen 2 şüpheliyi yakalamak istedi. Bunun üzerine polisle çatışmaya giren şüpheliler kaçarken, elinden yaralanan polis tedaviye alındı.

Olay, saat 17.30 sıralarında, 4311 sokak üzerinde meydana geldi. İki gün önce metal kaplama işleri yapan H.B.'ye ait işyerine gelen 2 kişi, kendilerine 10 bin Lira verilmesini istedi. Parayı almak için tekrar geleceklerini söyleyen 2 kişinin ayrılmasının ardından, işyeri sahibi de, polisten yardım istedi. İki gündür sokak üzerinde önlem alan polis ekipleri, şüphelilerin işyerine gelmesiyle operasyona başladı.

Polisi fark eden 2 şüpheli, tabancayla ateş etmeye başladı. Bir yandan kaçan bir yandan da ateş eden zanlılara polis ekipleri de silahla karşılık verdi. Kısa süren çatışma sonrasında 2 şüpheli, kargaşadan yararlanarak yaya olarak kaçtı. Elinden yaralanan polis, hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine çok sayıda takviye ekip, bölgeye kaydırıldı. Bazı polisler de otomotik tüfeklerle, arama çalışmalarına katıldı. Polis telsizinden de çevredeki ekiplere, eşkal bilgileri verilen şüphelilerden birisinin gasp suçundan da kaydı bulunan H.U. olduğu bildirildi. Haraç almak için işyerine gelip polisle çatışmaya giren iki kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler