Hapse girmemek için 14 kez hamile kaldı

Çin'de yayın yapan People's Daily'de yer alan habere göre ülkenin Urumçi kentinde yaşayan bir kadın, 2005 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 14 KEZ HAMİLE KALDI Hapse girmemek için sıra dışı bir yol bulan 39 yaşındaki kadın, 10 yıl boyunca 14 k

Hapse girmemek için 14 kez hamile kaldı

Çin'de yayın yapan People's Daily'de yer alan habere göre ülkenin Urumçi kentinde yaşayan bir kadın, 2005 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

14 KEZ HAMİLE KALDI

Hapse girmemek için sıra dışı bir yol bulan 39 yaşındaki kadın, 10 yıl boyunca 14 kez hamile kalarak tutuklanmasını her defasında erteletmeyi başardı.

YASAYI LEHİNE KULLANDI

Yasa gereği hamile bir kadının hapse atılamadığı ülkede bu durumu lehine kullanan kadının 13 defa hamile kaldığı teyit edildi ancak Zeng adındaki kadın 10 yıllık kaçışın ardından çarptırıldığı cezadan kurtulamadı.

SÜREKLİ HAMİLE KALDI

Cezasını ertelemek için sürekli hamile kalan kadının hapse girmemesine karar verilmesinden sonra bebekleri kürtajla aldırdığının ortaya çıktı ve bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Zeng'i tutukladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler