Hapisten çıktı yine başladı!

Gaziantep'te, birlikte yaşadığı kadını bıçakladığı için cezaevine giren kişi, tahliye olduktan 1 hafta sonra tartıştığı kadını ikinci kez bıçakla yaraladı.Edinilen bilgiye göre, işsiz olan Ali Rıza K, evli ve bir erkek çocuk babasıyken, eşinden ayrılıp ka

Hapisten çıktı yine başladı!

Gaziantep'te, birlikte yaşadığı kadını bıçakladığı için cezaevine giren kişi, tahliye olduktan 1 hafta sonra tartıştığı kadını ikinci kez bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, işsiz olan Ali Rıza K, evli ve bir erkek çocuk babasıyken, eşinden ayrılıp kaçırdığı Hatice Ç. ile yaşamaya başladı.

12 yıldır birlikte yaşayan çiftin yaşları 3-11 arasında değişen 4 çocukları dünyaya geldi. 26 Ocak 2011 günü Ali Rıza K, kendisini aldattığını ileri sürdüğü Hatice Ç'yi 20 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Polis ekipleri tarafından yakalanan Ali Rıza K, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Hatice Ç. ise Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ait Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi.

3 ay cezaevinde kalan Ali Rıza K, bir hafta önce tahliye oldu. Ali Rıza K, yakınlarının aracılığıyla Hatice Ç'yi barışmaya ikna ederek tekrar eve getirdi. Bir haftadır birlikte yaşayan çift, kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Ali Rıza K, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ve şişle Hatice Ç'yi yaraladı. Ali Rıza K. olay yerinden kaçarken, gürültü üzerine eve gelen komşuları, Hatice Ç'yi kanlar içinde buldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırılan Hatice Ç. ameliyata alındı.

Polis ekipleri, kaçan Ali Rıza K'nin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam