Hami’ye gurbetten tam destek!

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Trabzonspor’un yeni hocasının belirlenmesi noktasında Hami Mandıralı’nın doğru bir isim olduğunu belirterek “Hami hocamın başarılı olacağına inanıyorum. Kendisini yürekten destekliyoruz, her zaman yanındayız

Hami’ye gurbetten tam destek!

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Trabzonspor’un yeni hocasının belirlenmesi noktasında Hami Mandıralı’nın doğru bir isim olduğunu belirterek “Hami hocamın başarılı olacağına inanıyorum. Kendisini yürekten destekliyoruz, her zaman yanındayız” şeklinde açıklama yaptı

Trabzonspor’un kendi öz evlatlarına asla sırtının dönmemesi gerektiğini belirten başkan Cumur “Sadi hocamıza da bu zor süreçteki emeğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Alt-yapıda görevine devam edecek Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet edecek inşallah” dedi.

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Trabzonspor’da oynadığı dönemde “bombacı hami” lakabıyla yüreklere kazınan Hami Mandıralı’ya destek noktasında her türlü göreve de hazır olduğunu ifade etti.

1-793.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler