Hamile sevgilisinin rahmini kesti

 Bursa'da, 6 yıl önce birlikte yaşadığı hamile sevgilisini rahmini kesip 46 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ünlü müzisyen M.Ş. hakkında verilen 24 yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından az bulunduğu gerekçesiyle bozuldu. Yüksek mahkeme, gerekç

Hamile sevgilisinin rahmini kesti

 

Bursa'da, 6 yıl önce birlikte yaşadığı hamile sevgilisini rahmini kesip 46 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ünlü müzisyen M.Ş. hakkında verilen 24 yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından az bulunduğu gerekçesiyle bozuldu.
 
Yüksek mahkeme, gerekçeli kararında sanığa sabıkalı oluşu sebebiyle daha fazla ceza verilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi. Başka bir suçtan tutuklu olan sanık, tekrar hakim karşısına çıktı.
 
Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “canavarca his saikiyle adam öldürmek” suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan 37 yaşındaki M.Ş.'nin cezası, Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından ikinci kez bozuldu.
 
6 yıl önce birlikte yaşadığı hamile sevgilisi 29 yaşındaki Yağmur Taku’yu rahmini kesip 46 yerinden bıçaklayarak öldürmekle suçlanan sanık M.Ş.'nin cezasını Yargıtay az buldu. 1. Ceza Dairesi, gerekçeli kararında, sanığa sabıkalı oluşu sebebiyle daha fazla ceza verilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi.
 
İKİNCİ KEZ BOZULDU 
 
Daha önce de hakkında verilen ceza yine Yargıtay tarafından akli dengesinin tespiti için bozulan sanık M.Ş., ikinci bozmanın ardından bugün tekrar hakim karşısına çıktı. Cinayet suçundan cezası kesinleşmediği için CMK 102 kapsamında geçen yıl tahliye olan M.Ş., İstanbul'daki bir yaralama suçundan hükümlü olduğu için bugünkü duruşmaya jandarma nezaretinde getirildi.
 
Hakkındaki iddiaları yalanlayan sanık, sessizliğini korudu. Dava, İstanbul’da Asliye Ceza'daki dosyanın incelenmek üzere istenmesi için ertelendi.
 
ŞOK İFADELER
 
Daha önceki karar duruşmasında sanık M.Ş., bir sanatçı olarak binlerce kişinin önünde heyecanlanmadan konser verdiğini anlatarak, "Fakat mahkeme heyetinizin huzurunda heyecandan konuşamıyorum. Çok pişmanım, istemeden oldu. Bu duruma düşmem çok aptalcaydı. Sizlere saygılar sunuyorum" demişti.
 
Cinayetin ardından Ankara'da yakalanan M.Ş. ilk duruşmada ise, "Yağmur Taku ile beş yıldır birlikte yaşıyoruz. Bir oğlumuz dünyaya geldi. Olay günü alkolün etkisiyle tartıştık. Bana babamla cinsel ilişkiye girdiğini, oğlumun babasının da babam olabileceğini söyledi. Çılgına döndüm. Sonra ne yaptığımı bilmiyorum. Kafasına bira şişesiyle vurdum. Rahmine bıçak soktum. Sonra da kaçtım" şeklinde ifade vermişti.
 
M.Ş.'nin babasının da birçok meşhur parçanın söz ve bestesinde imzası bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler