Hamile kadın kendini araçların önüne attı

 KONYA'da 6 aylık hamile olduğu belirtilen 33 yaşındaki E.Ç., eşi Ö.Ç.'nin kendisini aldattığını iddia ederek yoldan geçen araçların önüne atlamak istedi.  Polise zor anlar yaşatan kadın, güçlükle ambulansa bindirilip uzaklaştırıldı. Olay, bugün saat 02.3

Hamile kadın kendini araçların önüne attı

 

KONYA'da 6 aylık hamile olduğu belirtilen 33 yaşındaki E.Ç., eşi Ö.Ç.'nin kendisini aldattığını iddia ederek yoldan geçen araçların önüne atlamak istedi. 
 
Polise zor anlar yaşatan kadın, güçlükle ambulansa bindirilip uzaklaştırıldı.
 
Olay, bugün saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kunduracılar Üstgeçidi yanında meydana geldi. Eşinin yakındaki bir eğlence merkezinde kendisini aldattığını öne süren ve 6 aylık hamile olduğunu belirten E.Ç., yolun karşısına geçip üniversite öğrencilerinin kaldığı erkek yurdunun güvenlik görevlilerine küfür etmeye başladı.
 
ÖĞRENCİLERDEN SLOGANLI DESTEK
 
Bu sırada gürültü üzerine pencereye gelen öğrencilere yönelen E.Ç., 'Siz okuyun. Kocam gibi olmayın. Kocam pastacı, ondan da pasta almayın.'dedi. Öğrenciler de alkış ve 'Kadına uzanan eller kırılsın' diye slogan atarak E.Ç.'ye destek verdi.
 
E.Ç. daha sonra kendini yoldan geçen araçların önüne atmak istedi. Polise zor anlar yaşatan E.Ç. yere yatıp, çevredekilere ve gazetecilere küfür etmeye devam etti. E.Ç., gazetecilere, '6 aylık hamileyim. Kocam beni aldattı' dedi. Yolun üzerine yatan kadın bir ara bayılma numarası yaptı. Poliste kadının kollarına girerek kaldırıma çekti. Güçlükle ikna edilen ve alkollü olduğu iddia edilen E.Ç., ambulansla Meram Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak E.Ç.,'nin hastanede tedavi olmayı reddedip, ayrıldığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam