Halo Dayı hayatını kaybetti!

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, oyuncu Sönmez Atasoy'un gece saat 00.15'de kalbinin durması sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.Prof. Dr. Sezer AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atasoy'un bey

Halo Dayı hayatını kaybetti!

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, oyuncu Sönmez Atasoy'un gece saat 00.15'de kalbinin durması sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.

Prof. Dr. Sezer AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atasoy'un beyin fonksiyonlarının yanıt vermemesi nedeniyle bir süredir Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında bulunduğunu belirterek, ''Sönmez Atasoy, saat 00.15'de kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Tüm ekiplerimiz gereken müdahaleyi yaptılar'' dedi.

''Sakarya Fırat'' dizisinin çekimleri için Isparta'da bulunan Sönmez Atasoy, 8 Aralık'ta çekimlere ara verildiği sırada göğüs ağrısı şikayetiyle SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış ve kalp krizi geçirdiği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı.


Kızı Fadik Sevin Atasoy'dan da bir açıklama geldi...

"Sevgili babacığımın vedası

‘Kendi Gök Kubbemizde’ ;
‘…Seslendi pek vakitsiz... İçim yandı ansızın…’

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ve her an, her  dakika yüreği bizimle çarpan tüm sevdiklerimize ve sevenlerimize teşekkürlerimi arz ederim.

Babacığım olduğun yer ışık, şiir ve renkle dolsun;
Ey sevgi anladım bu uzakta seda ile,
Ömrün yegâne lezzetidir hatıran bile.'

Fadik Sevin Atasoy

Ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi adlı televizyon dizisinde canlandırdığı ''Halo Dayı'' karakteriyle herkesin sevgisini kazanmış  ve son olarak da çekimleri Isparta'da sürdürülen Sakarya Fırat adlı dizide rol almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam