Hakim yakalanacağını anlayınca...

 Hakim "Bu işlere borçlarımı kapatmak için bulaştım" dedi. İş kadını Mürüvvet M. kendisine polis süsü veren üç kişi tarafından iki hafta önce evinden kaçırılmak istendi. Soruşturmada fidye amaçlı iş kadınını kaçıran zanlılar yakalandı. İfadelerinde ise ka

Hakim yakalanacağını anlayınca...

 

Hakim "Bu işlere borçlarımı kapatmak için bulaştım" dedi. İş kadını Mürüvvet M. kendisine polis süsü veren üç kişi tarafından iki hafta önce evinden kaçırılmak istendi.
 
Soruşturmada fidye amaçlı iş kadınını kaçıran zanlılar yakalandı. İfadelerinde ise kaçırma eylemini Serhat T'nin planladığını öne sürdü.
 
Polis, soruşturma yürütürken Serhat T'nin adı bu kez bir cinayet olayına karıştı. Bankacı Mustafa H,Ankara Ovacık'ta Serhat T. tarafından kiralanan bir araçta iki kurşunla öldürülmüş halde bulundu.
 
İHBAR EDİLDİ 
 
Ankara polisi iki ayrı suça karışan tetkik hakiminin peşine düştü. Gelen bir ihbara göre hakim Serhat T. cinayetten sonra eski bir kız arkadaşını görmek için Aydın'a gitti.
 
Aydın'da şark hizmeti sırasında tanıştığı bir kamu personeli ile karşılaştı. İddiaya göre, bu kişi hakimin Ankara'daki akrabalarını arayıp bilgilendirdi.
 
Polis, bu sayede hakimin izine ulaştı. Bu arada Serhat T'nin İzmir'e geçtiği bilgisi alındı. İzmir'de arama başlatılırken zanlının İstanbul'a kaçmaya hazırlandığı tespit edildi.
 
MECBUR KALDIK
 
Müşteri kılığındaki polisler İstanbul otoban gişelerinde yolcu olarak hakimin içinde bulunduğu otobüse bindi. Katil zanlısı Serhat T. yolcu kılığındaki kişilerin üzerine geldiğini görünce polis olduklarını anlayıp hemen belindeki silahını çekmek istedi.
 
Polisler buna fırsat vermeden onu etkisiz hale getirdi. Hakimin üzerinden cinayette kullandığı 7.65Walter marka silah ele geçirildi.
 
Eş zamanlı baskınlarda uyuşturucu satışı, dosya takibi, bankacının öldürülmesi ve iş kadının fidye amaçla kaçırılması olaylarına karıştığı iddia edilen 6 kişi de gözaltına alındı. Bazı zanlılar "Hakimbey bizi bu suçları işlemeyemecbur bıraktı" iddiasında bulundu.
 
Bankacının eşini de öldürecekti 
 
Polisten savcı kimliğiyle kurtuldu Katil zanlısı hakim yakalandı Serhat T. sorgusunda, bankacıyı öldürdüğünü ve fidye için Mürüvvet M’yi kaçırttığını itiraf etti.
 
Serhat T'nin, "Mustafa'yla arabada görüştüğümüzde içinde bulunduğum maddi sıkıntıları anlatıp kredi konusunda yardım istedim. Sorunlarımla ilgilenmediği gibi beni tersleyince kendimi kaybettim" dediği ileri sürüldü.
 
Hakim Serhat T'nin eşini öldürmeyi planladığı da iddia edildi. Zanlının polisçe arandığı dönemde cumhuriyet savcısı kimliğini kullanarak polisin yaptığı kontrollerden rahatça geçtiği ve kimliğinin sorgulanmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam