Hacısalihoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

TTSO,  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu bayram sevincinin yüreklerde kalıcı olmasını dileyerek, “Bu sevinci en güzel yaşayanlar; gönül kazanan, yardımlaşan ve kardeşçe birbirine sarılanlardır. Bayramın bütün ina

Hacısalihoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

TTSO,  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu bayram sevincinin yüreklerde kalıcı olmasını dileyerek, “Bu sevinci en güzel yaşayanlar; gönül kazanan, yardımlaşan ve kardeşçe birbirine sarılanlardır. Bayramın bütün inananlara huzur, refah ve güzellikler getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Hacısalihoğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir  Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bu Bayram  insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Bundan dolayı bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalı, başta yakınlarımız olmak üzere, özellikle kimsesizler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir.

Bu vesile ile Başta Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri olmak üzere iş dünyamız, halkımız ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutlayarak sağlık ve mutluluk içinde bir bayramın geçmesini en içten dileklerimle temenni ediyorum. Bayramımız kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler