Haberi okumadan plan yapmayın!

İşte meteorolojiden alınan tahmini hava raporu...Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre, hafta sonu Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda sağanak yağışların devam edeceği, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği  bekleniyor.Rama

Haberi okumadan plan yapmayın!

İşte meteorolojiden alınan tahmini hava raporu...

Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre, hafta sonu Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda sağanak yağışların devam edeceği, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği  bekleniyor.


Ramazan Bayramın 1. Günü ile Zafer Bayramı (Bugün): Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Afyonkarahisar, Kütahya, Isparta ve Burdur çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. Günleri (31 Ağustos – 1 Eylül 2011): Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının Arefe günü Güney Ege ve Batı Akdeniz’de, Bayramın 1. Günü, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı bekleniyor.

Hafta sonu ve Arefe günü Marmara ve Kuzey Ege’de beklenen kuvvetli rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı (Deniz ulaşımında aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam