Haber61'e bir ödül daha

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası'nın bu yıl ikincisini düzenlediği "Çevreye Duyarlı Basın Ödülleri" sahiplerini buldu.Çevreye duyarlı yorum, eleştiri, yazı ve haberleriyle juriye sunulan Haber61 Yayın Danışmanı Leven

Haber61'e bir ödül daha

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası'nın bu yıl ikincisini düzenlediği "Çevreye Duyarlı Basın Ödülleri" sahiplerini buldu.

Çevreye duyarlı yorum, eleştiri, yazı ve haberleriyle juriye sunulan Haber61 Yayın Danışmanı Levent Ustabaşı, ödüle layık görülenler arasında yer aldı. Ödüller ÇMO Genel Merkezi’nde verildi.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası, 2. Geleneksel Çevreye Duyarlı Basın Ödülleri’nin verileceği muhabir ve basın kuruluşlarını açıkladı. İlkini geçen yıl ÇMO’nun kuruluş yıldönümünde veren ÇMO, bir yıl içerisinde, haberlerinde çevre ve ÇMO haberlerine en çok yer veren muhabir ve medya kuruluşlarına bu yıl da birer plaketle teşekkür etti. ÇMO’nun kuruluş yıldönümünde düzenlenen ödül töreninde, haber sayısıyla ipi göğüsleyen muhabirlerden Evin Demirtaş (Milliyet), Erdinç Çelikkan (Hürriyet), Aykut Yılmaz (Haber Türk), Emre Döker (Cumhuriyet), Doğu Eroğlu (Birgün), yazarlardan Pelin Cengiz (Taraf), Melis Alphan (Hürriyet), Serpil Yılmaz (Haber Türk) ve televizyon kanalı olarak da CnnTürk, Halk TV ve Ulusal Kanal ödül aldı.

ÇMO bu yıl ödül kapsamını genişleterek Teşvik ve Yerel Basın Ödülü"nü de kategorilerine dahil etti. Bu kapsamda Sinem Gülcan (Aydınlık), Yavuz Akengin (Zaman), Eray Görgülü (Hürriyet Ankara), Ömür Ünver (Milliyet Ankara), Ayfer Çalıkıran (Taraf) ödül almaya hak kazandı.

Yerel Basın Ödülleri Kapsamında Seçil Türkkan (Birgün-İstanbul), Sinem Uğurlu (Evrensel-İstanbul), Utku Zırığ (İMC TV-İstanbul), Şeyda Gümüş (Olay Medya- Bursa), Aykut Güngör (Olay Medya- Bursa), Mustafa Özdal (Olay Medya- Bursa), Mustafa Kahraman (Yeni yüzyıl- Antalya) Kubilay Eldemirci (Antalya Gazetesi), Deniz Topkaya(Akdeniz Gerçek), Şenay Gürbüz ( Antalya Ekspres) Turan Çalğın (Bizim Antalya), Levent Ustabaşı (Haber61.net-Trabzon), Eylem Selvi Arı (Bizim Kocaeli), Süriye Çatak (Demokrat Kocaeli), Caner Aktan (Manşet Kocaeli), Zekeriya Fırat (Hedef Halk- Samsun), Mehmet Kadri İbrahimoğlu (Düzce TV), Erol Tayhan (Öncü TV-Düzce) ve Fatih Merit Faradit (burasiduzce.com-Düzce) ödül aldı.

Geçtiğimiz yıl Sanatçı Suzan Aksoy ve Mehmet Ali Alabora’ye verilen Onur Ödülü bu yıl nükleer santralde sahte imza haberiyle Doğu Eroğlu"na verilecek.

10248910_974509295976884_270224616_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam