Gürcistan'da 4.9 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, saat 03.09'da Gürcistan'da Türkiye sınırına 164 kilometre mesafede bulunan bölgede 4.9 büyüklüğünde bir deprem oldu. Edinilen bilgilere göre depremde can ve mal

Gürcistan'da 4.9 büyüklüğünde deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, saat 03.09'da Gürcistan'da Türkiye sınırına 164 kilometre mesafede bulunan bölgede 4.9 büyüklüğünde bir deprem oldu.
 
Edinilen bilgilere göre depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.
 
KÖŞE YAZARIMIZ UYARMIŞTI
 
Gürcistan'da meydana gelen deprem neyin habercisi? 
 
Haber61.net köşe yazarı KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş 4 Nisan 2013 Perşembe günü sitemizde yayınlanan köşe yazısında depremin ipuçlarını vermişti. Haber61.net köşe yazarı Prof. Dr. Osman Bektaş 'Karadeniz'de Kuzey Anadolu Fay Hattı dışında deniz içerisinde başka bir fay hattı olduğunu açıklamıştı.
 

Köşe yazısını okumak için tıklayın.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler