Gürcistan uyruklu kişi gözaltına alındı

Giresun ve Samsun'da dolandırıcılık olayına karıştığı iddia edilen Gürcistan uyruklu bir kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, 12 Haziran tarihinde Keşap ilçesinde bir kuyumcudan 2 kişi tarafından dolandırıcılık yöntemiyle 30 bin dolar çalınması üzer

Gürcistan uyruklu kişi gözaltına alındı

Giresun ve Samsun'da dolandırıcılık olayına karıştığı iddia edilen Gürcistan uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 12 Haziran tarihinde Keşap ilçesinde bir kuyumcudan 2 kişi tarafından dolandırıcılık yöntemiyle 30 bin dolar çalınması üzerine polis soruşturma başlattı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü'nce başlatılan soruşturmada kapsamında dolandırıcılık olayını Gürcistan uyruklu A.T. ve K.B.'nin gerçekleştirdiği belirlenerek, şahıslardan A.T. Rize'de gözaltına alındı. 

A.T.'nin, emniyetteki sorgusunda 6 Ocak 2015 tarihinde Samsun'un Terme ilçesinde de bir kuyumcuda dolandırıcılık olayına karıştıkları belirlenirken, firarda olan K.B.'nin ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam