Gurbetten gelen desteğe ödül

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübünün düzenlediği Karadeniz’in Enleri gecesinde bir ödülde Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’a verildi.   İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübünün bu yıl ikincisini düzenlediği “Karadeniz’in

Gurbetten gelen desteğe ödül
İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübünün düzenlediği Karadeniz’in Enleri gecesinde bir ödülde Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’a verildi.
 
İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübünün bu yıl ikincisini düzenlediği “Karadeniz’in Enleri töreni” bu akşam Şişli Kent Kültür Merkezinde gerçekleşti. İş-spor-sanat-siyaset camiasından katılımının gerçekleştiği gecede İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü tarafından seçilen “Karadeniz’in EN lerine” plaket ve ödülleri verildi. Gecede bir ödülde gurbetteki Trabzonlu hemşerimize gitti.
 
odul-paris-1.jpg
 
Paris’te kurduğu Paris Trabzonlular Derneği ile oldukça güzel ve anlamlı çalışmalara imza atan Trabzon Düzköy’lü hemşerimiz Bülent Cumur’a da ödül verildi.
 
Ödülünü almak için Paris’ten İstanbul’a gelen Cumur “Üniversiteli gençlerimizin  gönlünde yer kazanmak beni çok mutlu etti.Trabzon şehrimize ve Trabzonsporumuza katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Fransa’da yaşayan bütün Trabzonlu ve Karadenizli hemşerilerimizin selamını bu gecede konuklarla paylaşıyor olmakta  ayrı bir heyecan verdi” dedi.
 
odul-paris-2.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler