Gurbetçi aile 6. vitesle...

 Fransa'da yaşayan Alan ailesi yaz tatilini memleketleri Yozgat'ta geçirdi. Ayhan Alan eşi Kısmet Alan, çocukları Mustafa, Furkan, Okan ile Oğuz Alan dönüş için otomobille yola çıktı. Kapıkule Sınır Kapısı'na gitmek için Edirne otoban gişelerine gelen Ayh

Gurbetçi aile 6. vitesle...

 

Fransa'da yaşayan Alan ailesi yaz tatilini memleketleri Yozgat'ta geçirdi. Ayhan Alan eşi Kısmet Alan, çocukları Mustafa, Furkan, Okan ile Oğuz Alan dönüş için otomobille yola çıktı. Kapıkule Sınır Kapısı'na gitmek için Edirne otoban gişelerine gelen Ayhan Alan, KGS kartını gişeye okuturken kullandığı araca Erkan Dadlı'nın kullandığı otomobil, arkadan çarptı. 

 

GURBETÇİ AİLENİN OTOMOBİLİ 15 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle gurbetçi ailenin otomobili yaklaşık 15 metre sürüklendi. Kazada otomobil sürücüsü Ayhan Alan, Okan Alan, Oğuz Alan (16), Furkan Alan ile diğer otomobildeki sürücü Erkan Dadlı (22), Ümmü Dadlı (48), Sümeyye Dadlı (19), Avni Dadlı (62) yaralandı. Mustafa Dadlı (48) ile Kısmet Alan ve oğlu Mustafa Alan kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.Yaralılar ambulanslarla Selimiye Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Okan Alan, Tıp Fakültesi Acil Servisi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ayhan Alan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

 

ÇARPAN ARACIN 6. VİTESTE OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Kazanın ardından yapılan incelemede Erkan Dadlı'nın kullandığı otomobilde vitesin 6'da kaldığı belirlendi. Gişelerin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde aşırı hız yaptığı tespit edilen sürücü Dadlı'nın uyuduğu öne sürüldü. Bir yıl önce ehliyet aldığı belirlenen Dadlı'nın bir ay içerisinde 2 kez aşırı hız nedeniyle trafik cezası aldığı belirlendi. Kaza sırasında otomobilde uyuduğunu ifade eden Mustafa Dadlı, "Ben arkada uyuyordum kazaya uyandım. Nasıl olduğunu anlamadım, otomobilde kızım, eşim ve ağabeyim vardı. Otomobil gişelerde duruyordu arkadan çarptık" dedi. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler