Günnar: sadakat ve teslimiyeti hatırlatan!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günnar mesajında, toplumsal yaşamın önemli günlerinden olan bir bayramı daha, huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Kurban Bayramının

Günnar: sadakat ve teslimiyeti hatırlatan!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günnar mesajında, toplumsal yaşamın önemli günlerinden olan bir bayramı daha, huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kurban Bayramının Türk milleti, İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini dileyen Günnar, şöyle devam etti:

"Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Hazreti İbrahim ve oğlu İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatan kurban ibadeti, bir yandan kişinin Allah’a yakınlaşmasını sağlarken, diğer yandan toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar.

Bayramlar, milli ve dini hislerimizi artıran, akrabalık bağlarını kuvvetlerinden, toplumsal hayatı canlandıran özel günlerdir. Bu vesile ile Trabzon halkının, milletimizin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederken, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını diler ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler