Güneşi özledik

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava, yarın doğu bölgelerinin doğusuna çekilecek ve zamanla ülkeyi terk edecek.Yarın, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Er

Güneşi özledik

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava, yarın doğu bölgelerinin doğusuna çekilecek ve zamanla ülkeyi terk edecek.

Yarın, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Erzincan, Batman, Siirt ile sabah saatlerinde Ordu ve Tokat çevrelerinde yağış bekleniyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI ARTACAK
Çarşamba günü, Türkiye genelinde önemli bir yağış beklenmiyor ancak Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde kısa süreli yağış geçişleri olacak.

Perşembe gününden hafta sonuna kadar ülke genelinde yağış beklenmiyor ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklığının hafta boyunca artarak, özellikle haftanın ikinci yarısında ülke genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkması öngörülüyor.

Trabzon için önümüzdeki 5 günlük hava tahmini şöyle:

trabzon_hava.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler