Gümüşhane'de süpheli ölüm

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bir öğretmen yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.İlçeye bağlı Öbektaş beldesi Halkevi Mahallesi'ndeki okulda öğretmen olarak çalışan ve geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye gittiği öğrenilen Erdem Ongun (53)'dan habe

Gümüşhane'de süpheli ölüm

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bir öğretmen yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

İlçeye bağlı Öbektaş beldesi Halkevi Mahallesi'ndeki okulda öğretmen olarak çalışan ve geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye gittiği öğrenilen Erdem Ongun (53)'dan haber alınamadı. Köy sakinlerinin iki gün boyunca telefon çağrılarına cevap vermemesi üzerine, evinin önüne giden köylüler tekrar telefonu çaldırdı. Ongun’un telefonun sesinin duyulması ve cevap vermemesi üzerine jandarmaya haber verildi. Jandarma ekipleriyle birlikte eve giren vatandaşlar, Ongun’u yüzüstü yatar vaziyette buldu.

Bekar ve İzmir Tire doğumlu olduğu öğrenilen Ongun’un cesedi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam