Gümüşhane'de eroin operasyonu

Gümüşhane'de piyasa değeri 1,5 milyon lira olan 20 kilogram eroin ele geçirildi.Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince uzun süreli ve titiz çalışmalar sonucu taki

Gümüşhane'de eroin operasyonu

Gümüşhane'de piyasa değeri 1,5 milyon lira olan 20 kilogram eroin ele geçirildi.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince uzun süreli ve titiz çalışmalar sonucu takibe alınan şüpheli aracın, kent merkezinden geçtiği sırada durdurulduğunu belirtti.

Narkotik köpek "Asya"nın da dahil olduğu aramada, araç içine zulalanmış vaziyette, piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon lira olan 20 kilogram eroin ele geçirildiğini ifade eden Vali Yavuz, devlet kurumlarının en önemli görevlerinden olan, çocukların, gençlerin ve milletin her ferdinin uyuşturucu ve madde bağımlılığından korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Öte yandan, ele geçirilen eroinin doğudan batıdaki büyük illere götürüldüğü, olayla ilgili bir kişinin emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler