Gümüşhane'de camiler ışıl ışıl!

Gümüşhane Belediyesi, kent merkezindeki cami minarelerini ışıklandırıyor.Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından başlatılan çalışma sonrası kent merkezinde bulunan 9 caminin minaresi ışıklandırarak güzel bir görünüme kavuşması sağlandı.Başkan Çimen, yapıl

Gümüşhane'de camiler ışıl ışıl!

Gümüşhane Belediyesi, kent merkezindeki cami minarelerini ışıklandırıyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından başlatılan çalışma sonrası kent merkezinde bulunan 9 caminin minaresi ışıklandırarak güzel bir görünüme kavuşması sağlandı.

Başkan Çimen, yapılan ışıklandırma çalışmaları sonrası camilerin görünür hale geldiğini kaydederek, "İbadethanelerimiz bizim için çok kutsal mekanlardır. Onların güzel görünüme sahip olması bize gurur veriyor. Belediye olarak bir çalışma başlattık ve camilerimizin minarelerini ışıklandırma kararı aldık. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonrası 9 cami minaremizi ışıklandırdık. Eksik kalan diğer camilerimizin de ışıklandırma çalışmalarına devam edeceğiz. Yaptığımız ışıklandırma çalışmaları sonrası camilerimiz güzel bir görünüme kavuşmuş oldu" dedi.

20150703aw467514_01.jpg

20150703aw467514_02.jpg

20150703aw467514_03.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam