Gümrükçüoğlu’ndan Yeşilay’a açık çek

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Gümrükçüoğlu’ndan Yeşilay’a açık çek

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Gümrükçüoğlu’na Yeşilay rozeti takan Boz,  bu yıl Yeşilay’ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağını ifade ederek, Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için Trabzon’daki ilgili kurum ve kuruluşlarla hep birlikte el ele vererek, bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulundu.

Boz ziyarette yaptığı konuşmada, "Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftasını da vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini arttırmak için ülke çapında olduğu gibi Trabzon’da da faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Yeşilay Genel Merkezimiz, gönüllülük ve dayanışmaya dikkat çekmek amacıyla bu yıl Yeşilay Haftası’na, ‘Yeşilay Dayanışma Haftası’ diyerek, yüzbinlerce gönüllümüzle bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Boz’a ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Gümrükçüoğlu, Yeşilay’ın vatandaşların kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturmak için oldukça önemli çalışmalar yaptığını kaydetti. Gümrükçüoğlu, “Sağlıksız nesil ve toplumların, hiçbir alanda başarılı olmaları mümkün değildir. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, sevgiyi yok etmekte, manevi değerlerimizden insanları uzaklaştırmakta, toplumda yıkıcı etkileri olan bu zararlı alışkanlıklar ülke ekonomisinde büyük kayıplara neden olmaktadır. Yeşilay’ımızın kuruluşunun 96. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

 Desteğimiz her zaman sizlerledir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu Yeşilay Cemiyetinin kutsal bir görev yürüttüğünü belirterek, "Trabzon’da da her türlü faaliyetin yürütülmesi noktasında Büyükşehir olarak açık çek veriyorum. Desteğimiz her zaman sizlerledir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam