Gümrükçüoğlu'ndan mesaj var!

Gümrükçüoğlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, tarih ve uygarlık kenti olan Trabzon'u modern ve çağdaş bir şehir haline getirmek için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti. Gümrükçüoğlu, 2011 yılının, Trabzon'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiy

Gümrükçüoğlu'ndan mesaj var!

Gümrükçüoğlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, tarih ve uygarlık kenti olan Trabzon'u modern ve çağdaş bir şehir haline getirmek için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.

Gümrükçüoğlu, 2011 yılının, Trabzon'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının, kentin tanımasına daha çok katkıda bulunacağı önemli bir yıl olacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

''Vatandaşlarımızın da destek ve gayretleriyle 2011 yılının şehrimiz için yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği güzel bir yıl olacağına inanıyorum. Birlikte, el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir Trabzon'u yarınlara taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, her şeyin gönüllerince olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam