Gümrükçüoğlu askerleri yolculadı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde yapılan ‘Asker Uğurlama Şölenine’ katılarak askere gidecek gençlerle birlikte oldu. Mahallelerine yoğun ilgi gösterdiği şölende konuşan 3 Nolu Erdoğdu mahalle muhtarı Ergün

Gümrükçüoğlu askerleri yolculadı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde yapılan ‘Asker Uğurlama Şölenine’ katılarak askere gidecek gençlerle birlikte oldu. Mahallelerine yoğun ilgi gösterdiği şölende konuşan 3 Nolu Erdoğdu mahalle muhtarı Ergün Memiş bu yıl ikincisini düzenledikleri şölene katılımlarında dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Memiş ayrıca belediye tarafından yapılması planlanan ve gençlik merkezinin mahallede büyük bir boşluğu dolduracağını belirterek, “Merkezin tamamlanmasıyla birlikte asker uğurlama şölenlerini burada yapacağımız gibi nikah, toplantı ve düğünlerimizi de yapabileceğiz. Mahallemize verdikleri hizmetlerden dolayı Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu ise asker uğurlama şöleninde yaptığı konuşmada Peygamber ocağına gönderecekleri gençlerin vatani görevlerini sağ salim yapıp tekrar ailelerine dönmeleri temennisinde bulunarak, “ Başbakanınım Recep Tayyip Erdoğan’ın da her platformda ifade ettiği gibi tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek bayrak anlayışından hareketle askere gidecek gençlerimizin vatani görevlerini en iyi şekilde yapaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Gümrükçoğlu belediye meclisinde çıkacak karar doğrultusunda 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde Gençlik Merkezi yapacaklarını da sözlerine ekledi. Gümrükçüoğlu ayrıca mahallelilere Tahtalı Camii’nin önündeki binayı kamulaştırarak caminin çevre düzenlemesini yapacaklarının da müjdesini verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam