Gül Twitter'dan veda etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabından bayramlaşma fotoğraflarını yayınladı. "Mahallemizdeki çocuklarımızla bu son bayramlaşmamız oluyor" yazan Gül, çocuklarla çektirdiği iki fotoğraf yayınladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koruma personeli ve çocu

Gül Twitter'dan veda etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabından bayramlaşma fotoğraflarını yayınladı. "Mahallemizdeki çocuklarımızla bu son bayramlaşmamız oluyor" yazan Gül, çocuklarla çektirdiği iki fotoğraf yayınladı.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koruma personeli ve çocuklarla bayramlaşması sırasında çekilen fotoğrafları Twitterdaki hesabından yayınladı.
 
Abdullah Gül, fotoğrafların üzerine "Köşk'e varınca her zaman olduğu gibi önce koruma personeliyle sonra Tarabya'da mahalleli çocuklarla bayramlaştık ve Mahallemizdeki çocuklarımızla bu son bayramlaşmamız oluyor" diye yazdı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler