Grev havayı vurdu: 68 uçuş iptal

Hava-İş Sendikası’na üye Türk Hava Yolları kabin memurlarının iş bırakma eylemi dün gece sona ermesine rağmen sefer iptalleri bugün de devam ediyor. Bugün yapılması gereken 68 sefer iptal edilirken, birçok seferde de gecikme yaşanıyor. Dün 179 seferi ipta

Grev havayı vurdu: 68 uçuş iptal

Hava-İş Sendikası’na üye Türk Hava Yolları kabin memurlarının iş bırakma eylemi dün gece sona ermesine rağmen sefer iptalleri bugün de devam ediyor. Bugün yapılması gereken 68 sefer iptal edilirken, birçok seferde de gecikme yaşanıyor. 

Dün 179 seferi iptal olan THY'de sıkıntı bugün de devam ediyor. Herhangi bir eylem olmamasına karşın bugünkü iptallerin 'operasyonel nedenlerle' olduğu belirtiliyor. 

Son bilgilere THY'nin iç ve dış hatlarda bugün yapması gereken 68 sefer iptal edildi. Bu seferlerin 29 tanesi Atatürk Hava Limanı kalkışlı, 39 tanesi de Atatürk Havalimanı varışlı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam