Gözünde çiviyle 7 hastane dolaştı

 Sultangazi’de, mobilya atölyesinde çalışırken gözüne çivi parçası giren bir işçinin 7 saat boyunca 7 farklı hastaneyi dolaştığı iddia edildi. Olay, dün öğlen saatlerinde Sultangazi’deki bir mobilya atölyesinde meydana geldi. İddiaya göre, gözüne çivi par

Gözünde çiviyle 7 hastane dolaştı

 

Sultangazi’de, mobilya atölyesinde çalışırken gözüne çivi parçası giren bir işçinin 7 saat boyunca 7 farklı hastaneyi dolaştığı iddia edildi. Olay, dün öğlen saatlerinde Sultangazi’deki bir mobilya atölyesinde meydana geldi.

 

İddiaya göre, gözüne çivi parçası giren 26 yaşındaki mobilya ustası İhsan Elbir, arkadaşları tarafından yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırıldı. İlk tedavisi burada yapılan Elbir, daha sonra arkadaşları tarafından önce Bayrampaşa Göz Hastanesi’ne, oradan da İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

 

Bu hastanelerde kendisine gerekli operasyonun yapılmadığını öne süren Elbir, bu kez Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Arkadaşlarının kollarında hastanenin acil servisinde bekleyen İhsan Elbir, gerekli teknik ekipmanın bulunmadığı gerekçesi ile oradan da Beyoğlu Göz Hastanesi’ne gönderildi.

 

Burada da tedavisinin yapılmadığını ileri süren İhsan Elbir, bu kez de Anadolu yakasındaki Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Buranın acil servisinde tedavisinin yapılmasını bekleyen mobilya ustası, yapılan kontrollerinin ardından gözdeki demir parçasının çıkarılması için ‘gerekli aletin bulunmadığı’ gerekçesiyle özel bir hastaneye gönderildi.

 

İhsan Elbir'in burada tedavi altına alındığı kaydedildi. Gözündeki çivi parçasıyla 7 saatte hastane hastane dolaştırılan İhsan Elbir ve arkadaşları, olaya büyük tepki gösterdi. Ağrıdan ayakta duramadığını belirten İhsan Elbir, “Gittiğimiz hastaneler hiç ilgilenmedi. Sancıdan ayakta duramıyorum” dedi. İhsan Elbir’in arkadaşlarından Cengiz Turgut ise, “Ambulans dahi vermediler. Arkadaşımın gözündeki çiviyle dolaşıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam