Gözü yaşlı babanın yakan dramı!

Antalya'da 44 yaşındaki Adem Karu, 21 gün önce evi terk eden uyuşturucu bağımlısı kızı 19 yaşındaki Cansu Karu'yu sokaklara afiş yapıştırıp el ilanı dağıtarak arıyor. Gözü yaşlı baba, "Ne olur kızımı bu illetten kurtarın" diye feryat etti.Antalya Turizm v

Gözü yaşlı babanın yakan dramı!

Antalya'da 44 yaşındaki Adem Karu, 21 gün önce evi terk eden uyuşturucu bağımlısı kızı 19 yaşındaki Cansu Karu'yu sokaklara afiş yapıştırıp el ilanı dağıtarak arıyor. Gözü yaşlı baba, "Ne olur kızımı bu illetten kurtarın" diye feryat etti.

Antalya Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi Cansu Karu, okulunun en başarılı öğrencilerinden biriydi. 2 yıl önce kötü arkadaş kurbanı olan ve uyuşturucuya başlayan Cansu Karu, parlak geçen öğrencilik hayatını da yarım bırakmak zorunda kaldı. Ailesinden zaman zaman uzaklaşarak eroin kullanan Cansu Karu, babası Adem Karu'nun ikna çabalarının ardından Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi'nde bir süre tedavi de gördü.

Adem Karu, kızının uyuşturucu kullanmaya başladıktan sonra evde asi bir kişilik olduğunu, kullanmanın yanında para bulamadığı için uyuşturucu satıcılığı da yaptığını söyledi. Karu, "Kızımın son olarak hem uyuşturucu içip hem de satıcılığını yaptığını tespit ettim. Memleketimiz Ordu. 21 gün önce onun tedavi süreci devam ederken, kötü arkadaşları ile iletişimi ortadan kalksın diye onu Ordu'ya götürecektim. Ancak bunu öğrenmiş olacak ki gece yarısı camdan atlayarak evden kaçtı" diye konuştu.

Karu, kızından bir daha haber alamadığını belirtti. Adem Karu, "Antalya'da olduğunu biliyorum. Geçtiğimiz günlerde bir otomobilin içinde 3 kız arkadaşı ile görmüşler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam