Göz göze geldiler!

GAZİANTEP’te satın aldığı ikinci el telefonu “Arızalı” diyerek iade etmek isteyen kişi ile satıcı arasında çıkan kavgada 20 yaşındaki telefon satıcısı Abdullah Gül’ün hayatını kaybetmesi ve 4 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili tutuklanarak cezaevine g

Göz göze geldiler!

GAZİANTEP’te satın aldığı ikinci el telefonu “Arızalı” diyerek iade etmek isteyen kişi ile satıcı arasında çıkan kavgada 20 yaşındaki telefon satıcısı Abdullah Gül’ün hayatını kaybetmesi ve 4 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili tutuklanarak cezaevine gönderilen Mehmet Üzüm, Ömer Yıldırım ve İsa Deniz’e, cinayetin işlendiği yerde tatbikat yaptırıldı.

Geniş güvenlik önlemleri altında getirilen 3 zanlıdan olayı anlatmaları istendi. Bu arada cinayetin işlendiği yerde tatbikat yaptırılacağı haberini alan Abdullah Gül’ün yakınları, olay yerine akın etti. Polis kordonu arasına alınan Gül’ün yakınları, zanlılara tepki göstererek, “Bu iş burada bitmedi. Bizim gencecik oğlumuz öldü sizler de öleceksiniz” dediler. Bunun üzerine polis ekipleri, Gül’ün yakınlarını tatbikat alanından uzaklaştırdı.

Tatbikat yapılan yere gelen Abdullah Gül’ün babası Müslüm Gül ise oğlunun katilleri olduğu ileri sürülen cinayet zanlıları ile göz göze geldi. Zanlılar cezaevi aracından aşağı indirilmedi ancak havalandırma boşluğundan dışarı bakarlarken, Gül’ün babası ile göz göze geldiler. Tatbikatın sona ermesinin ardından zanlılar, tekrar cezaevine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam