Göstericilerden 'havai fişek'li silah

Beşiktaş’ta 1 Mayısı kutlamaları sonucu polis ile göstericiler arasındaki gerginlik devam ediyor. Göstericiler, polise el yapımı havai fişekle saldırdı. Barikatları temizlemek için gelen iş makinesi de taş yağmuruna tutuldu. Camı kararak içeri giren taş,

Göstericilerden 'havai fişek'li silah
Beşiktaş’ta 1 Mayısı kutlamaları sonucu polis ile göstericiler arasındaki gerginlik devam ediyor. Göstericiler, polise el yapımı havai fişekle saldırdı. Barikatları temizlemek için gelen iş makinesi de taş yağmuruna tutuldu. Camı kararak içeri giren taş, iş makinesi operatörünü yaraladı.
 
Beşiktaş'ta 1 Mayıs için Taksim'e çıkmak isteyen gruplar ile polis arasındaki çatışmalar devam ediyor. Polis biber gazı ve tazyikli su ile eylemcilere müdahale ediyor. Yüzleri maskeli gruplar da polise taş, molotof ve el yapımı havai fişek silahıyla karşılık veriyor. 
 
Öte yandan, yola kurulan barikatları temizlemek için gelen iş makinesini göstericiler taş yağmuruna tuttu. Camı kırarak içeri giren taş, iş makinesi operatörünü yaraladı. Sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler