Görüntüsü bile tüyler ürpertti...

Ardahan Göle yolu üzerinde meydana gelen trafik kazası görenleri şaşırtı.. Asıl şaşkınlık ise o otomobilden sürücünün yaralı olarak kurtulması oldu.Ardahan'ın Göle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ikiye bölünen aracın sürücü inanılmaz kazayı yaral

Görüntüsü bile tüyler ürpertti...

Ardahan Göle yolu üzerinde meydana gelen trafik kazası görenleri şaşırtı.. Asıl şaşkınlık ise o otomobilden sürücünün yaralı olarak kurtulması oldu.

Ardahan'ın Göle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ikiye bölünen aracın sürücü inanılmaz kazayı yaralı olarak atlattı.
 
Ardahan-Göle karayolunun 8'nci kilometresinde meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gelişti. Engin Alabey'in kullandığı 08 AR 401 plakalı otomobil seyir halinde iken lastiğinin patlaması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yöne geçti. 
 
Bu arada ters yönden gelmekte olan ve sürücü belirlenemeyen 25 DN 077 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. kaza sonrası otomobil ikiye bölündü. Feci kazayı ise otomobil sürücüsü Engin Alabey yaralı olarak atlattı.
 
Yaralanan sürücü Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler