Görele Devlet Hastanesi’ne Yeni Başhekim - Giresun haber

Giresun Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesinde, Uzman Dr. Kadem Arslan'ın görevden ayrılması ile boşalan Başhekimlik görevine aynı hastanede Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Azime Bulut atandı. Öncelikle sağlık hizmetle

Görele Devlet Hastanesi’ne Yeni Başhekim - Giresun haber

Giresun Op. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesinde, Uzman Dr. Kadem Arslan'ın görevden ayrılması ile boşalan Başhekimlik görevine aynı hastanede Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Azime Bulut atandı.

Öncelikle sağlık hizmetlerinde beklenen ve istenen hizmetin verilmesi gerektiğini ifade eden Başhekim Azime Bulut, "İlçemizde yaşayan insanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Sağlık konusunda gereken hizmeti en iyi şekilde verilmesini sağlayarak, Görele İlçesinin dışına hasta sevklerini durdurmak istiyoruz. Sağlık hizmeti, tüm birimleri ve personeliyle bir ekip işidir. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte sağlık hizmetlerinde güzel işler yapmak istiyoruz. Görele halkı hizmetin en iyisine layıktır" "dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler