Görele Belediyesi’nden ev temizliği hizmeti

Görele Belediyesi tarafından kurulan "Sosyal Hizmetler Birimi" ekiplerince evde temizlik hizmetleri kapsamında yaşlı ve kendi işlerini göremez ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evleri temizleniyor. Konuyla ilgili bilgi veren Görele Belediye Başkanı Tolga E

Görele Belediyesi’nden ev temizliği hizmeti

Görele Belediyesi tarafından kurulan "Sosyal Hizmetler Birimi" ekiplerince evde temizlik hizmetleri kapsamında yaşlı ve kendi işlerini göremez ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evleri temizleniyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçede yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, düzenli ev temizliği hizmeti başlattıklarını söyledi.

Hizmet dönemleri içerisinde bir çok yeniliğe imza attıklarını belirten Erener, "Vatandaşların evlerini temizleyerek, hane halkının bir nebze olsun rahatlamasını sağlıyoruz. Belediye olarak oluşturduğumuz Sosyal Hizmetler Birimi kapsamında yaşlı, kendi işini göremez ve yardıma muhtaç ailelerimizi kaymakamlık aracılığıyla tespit edip, onların bir nebze olsun derdine derman olmaya çalışıyoruz" dedi.

"Vatandaşlarımızla birebir ilgilenerek beşeri ilişkiler çerçevesinde onların sorunları dinliyor, çözümü noktasında elimizden gelen tüm imkanları sağlamaya çalışıyoruz" diyen Erener, " Bu ailelerin evlerinde yaptığımız çalışmaları periyodik olarak sürdürüyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde bu şekilde mağdur olan ailelere daha fazla ulaşabilmemiz için 515 10 10 numaralı hattı arayarak "Beyaz Masa" birimi aracılığı ile bizlerle irtibata geçebilirler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam