Gölete giren 21 yaşındaki genç boğuldu!

İddiaya göre, Uzunköprü’ye bağlı Harmanlı köyünde yeni yapılan gölet inşaatında çalışmak için şehir dışından gelen Cemal Öncü (21), sabah saat 11.00 sıralarında iki arkadaşıyla birlikte serinlemek için gölete girdi. Gölette yüzerken Öncü’nün çırpınmaya ba

Gölete giren 21 yaşındaki genç boğuldu!

İddiaya göre, Uzunköprü’ye bağlı Harmanlı köyünde yeni yapılan gölet inşaatında çalışmak için şehir dışından gelen Cemal Öncü (21), sabah saat 11.00 sıralarında iki arkadaşıyla birlikte serinlemek için gölete girdi. Gölette yüzerken Öncü’nün çırpınmaya başladığını gören arkadaşları, genci kıyıya çekmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen Öncü’yü göletten çıkaramayan arkadaşları, daha sonra durumu 112 ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Tekirdağ Deniz Polisi'nden ve AKUT'tan ekip isteyerek gölette arama çalışmaları başlattı.
 
Uzun süre gölette arama yapan ekipler, gencin cesedini yaklaşık 5 saat sonra göletten çıkarttı. Öncü'nün cansız bedeni, Cumhuriyet Başsavcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler