Gökten bebek düştü!

İnanılmaz kurtuluş bölgenin en önemli tatil merkezlerinden Orlando'da yaşandı.  Jah-Nea Myles adlı 16 aylık bebeğin, ailesinin kaldığı Econo Lodge otelinin balkonunda tek başına oynadığı; bu sırada parmaklıkların arasından geçmeyi başardığı bildiriliyor.

Gökten bebek düştü!

İnanılmaz kurtuluş bölgenin en önemli tatil merkezlerinden Orlando'da yaşandı.

 

Jah-Nea Myles adlı 16 aylık bebeğin, ailesinin kaldığı Econo Lodge otelinin balkonunda tek başına oynadığı; bu sırada parmaklıkların arasından geçmeyi başardığı bildiriliyor.

 

Burada tatil yapmakta olan İngiliz turist Helen Beard, en üst kattaki balkonda bebeğin parmaklıklardan sarktığını görüp koşmaya başladığını söyledi.

 

Beard bebeği havada yakalamayı başardı ve sağlık ekipleri olay yerine ulaşana dek kucağında tuttu. Hastaneye götürülen bebekte en ufak sıyrık bile olmadığı, sağlığının mükemmel olduğu açıklandı. Olayı araştıran Orange County polis yetkilileri bebeğin 'pek oyuncu' olduğunu, hiç ağlamadığını söylüyor.

 

Bebeğin 20 yaşındaki annesi Helena Myles, polise ifadesinde bebeği yan odadaki arkadaşı Dominique Holt'un gözetiminde bıraktığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler