Gokart pistinde akıl almaz ölüm

 Adapazarı'nda Çevre Yolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezinin bahçesindeki pistte gokarta binen 24 yaşındaki Tuğba Erdoğan adlı genç kızın çarpma sonucu kafası koparak öldü. Genç kızın emniyet kemerini beli yerine boynuna doladığı ve hızlı şir şeki

Gokart pistinde akıl almaz ölüm

 

Adapazarı'nda Çevre Yolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezinin bahçesindeki pistte gokarta binen 24 yaşındaki Tuğba Erdoğan adlı genç kızın çarpma sonucu kafası koparak öldü.
 
Genç kızın emniyet kemerini beli yerine boynuna doladığı ve hızlı şir şekilde kenara çarpmanın şiddetiyle başını emniyet kemerinin kopardığı belirtildi.
 
Olay Alınan Çevre Yolu'nda bulunan Kipa Alışveriş Merkezi'nin bahçesindeki gokart pistinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre arkadaslarıyla birlikte gokarta binmek üzere piste gelen gelen 24 yaşındaki Tugba Erdoğan, gokart ile bir süre gezdi.
 
Oldukça hızlı olan gokartla giderkena iddialara göre emniyet kemerini beli yerine boynuna geçirdiği ileri sürülen genç kız araçla hızlı bir şekilde kenara çarptığında boynuna takılı kemer boşono koparttı.
 
Gokartta kafası bedeninden ayrılan ve bası pişte düşen genc kızın gokartı 5 metre kadar ilerledikten sonra çarparak durabildi İnanılmaz kaza sonrası burada bulunan herkes şoka girdi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler