Göçükteki işçinin bebeği oldu!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçilerden Turan Gökhan'ın eşi, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe “Ahmet Turan” adı verildi.Hamileliğinin 39. haftasında doğum sancısı tutan Leman Gökhan, yakınları tarafı

Göçükteki işçinin bebeği oldu!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçilerden Turan Gökhan'ın eşi, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe “Ahmet Turan” adı verildi.

Hamileliğinin 39. haftasında doğum sancısı tutan Leman Gökhan, yakınları tarafından Afşin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Genç kadın sezaryenle doğum yaptı.

Hastane Başhekimi Abdulkadir Göğremiş, Leman Gökhan'ın dünyaya getirdiği bebeğe “Ahmet Turan” adının verildiğini belirterek, bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu, anneye de psikolojik destek verildiğini söyledi.

Afşin Kaymakamı Faik Arıcan ile Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Leman Gökhan'ı hastanede ziyaret etti.

“Aileye sabır, Ahmet Turan'a uzun ömür diliyorum. Valimizin de dileklerini genç anneye ilettik” diyen Kaymakam Arıcan, anne ve bebeğinden ilgiyi eksik etmeyeceklerini söyledi.

Faik Arıcan, Ahmet Turan'a bir cumhuriyet altını taktı.

Genç anne ise Kaymakam Arıcan'dan eşinin toprak altından çıkarılmasını istedi.

Yakınları, Turan Gökhan'ın olaydan önce, “Arkadaşım söyledi, rüyasında görmüş, bir oğlum olacakmış. Benden adını Ahmet koymamı istedi” dediğini, o nedenle bebeğe “Ahmet” ile kendisinin ismi olan “Turan” adlarının verildiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler