Go-kart pistindeki ölümde şok iddia!

Sakarya’da gokart pistinde kaşkolunun karting aracının aksına dolanması sonucu başı kopan Tuğba Erdoğan’ın ölümüyle ilgili davada şok bir iddia ortaya atıldı. Sanıkların avukatı Yüksel Genç, maktulun atkıdan dolayı değil, başka bir aracın çarpması sonucu

Go-kart pistindeki ölümde şok iddia!

Sakarya’da gokart pistinde kaşkolunun karting aracının aksına dolanması sonucu başı kopan Tuğba Erdoğan’ın ölümüyle ilgili davada şok bir iddia ortaya atıldı. Sanıkların avukatı Yüksel Genç, maktulun atkıdan dolayı değil, başka bir aracın çarpması sonucu kafasının koptuğunu ifade etti ve çevredeki kamere görüntülerinin incelenmesini talep etti.

 KORKUNÇ ÖLÜM!

Adapazarı ilçesinde 7 Şubat’ta bir alışveriş merkezinin otoparkında bulunan go-kart pistinde kaşkolunun karting aracının aksına dolanması sonucu başı kopan Tuğba Erdoğan’ın ölümüyle ilgili pistin işletmecisi Y.M. ile kardeşi Ö.M.’nün yargılanmasına Sakarya 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Sanıkların avukatı Yeksel Genç, mahkemede şok bir iddiayı ortaya attı. Genç kızın atkıdan dolayı değil, başka bir aracına arkadan çarpması sonucu kafasının koptuğunu, çevredeki kamera görüntülerinin yeniden incelenmesini talep etti.

Davanın yanlış bir mecra üzerinden gittiğini savunan Genç “ Maktulun aracını kullanırken, arkadan gelen başka bir aracın buna çarpması sonucu meydana geldi. Arkadan çarpanın tanık olarak dinlenmesi yanlış. Olayın görgü tanıkları araştırılmadı. Olayı gören birisi var. Çocuğuyla araç kullanan bu kişiye Sakarya halkı adına çağrıda bulunuyorum. Gelsin bize tanıklık yapsın. Olay yerini görün bir çok kamera, mobese kamerası olmasına rağmen savcılık delilleri toplamamıştır. Müvekkilimin bu şekilde yargılanması haksızlık adalet yerini bulmayacaktır. Maktulun atkısı boynunun sıkılmasına sebep olmuştu. Bundan sonra arkadan çarpan araçta kafasını kopmasına sebep oldu. Bu vahim olay meydana geldi. Burada müvekkilim tüm önlemleri aldı, sadece kask yoktur. Ancak ölümün kaska bir ilgisi yok. “ diye konuştu. Dava olay yerindeki başka kamere kayıtlarının istenmesi sebebiyle 23 Kasım tarihine ertelendi. Öte yandan 'taksirle ölüme neden olma' suçlamasıyla yargılanan sanıkların üç yıldan altı yıla kadar hapsi isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam