Gizlice aldığı anahtar sonu oldu!

15 yaşındaki Mehmet Erkaç, babasının cebinden izinsiz olarak traktörün anahtarını aldı. Erkaç, virajı alamayarak şarampole devirdiği traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.Kaza, dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Kalecik Köyü'nde meydana geldi. Köyün

Gizlice aldığı anahtar sonu oldu!

15 yaşındaki Mehmet Erkaç, babasının cebinden izinsiz olarak traktörün anahtarını aldı. Erkaç, virajı alamayarak şarampole devirdiği traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kaza, dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Kalecik Köyü'nde meydana geldi. Köyün yaklaşık 2 kilometre dışında bir traktörün devrildiğini ve sürücüsünün altında kaldığını görenler, durumu jandarmaya bildirdi. Köylüler ve ihbar üzerine olay yerine gelen jandarmalar tarafından traktörün altından çıkarılan sürücünün, Mehmet Erkaç olduğu belirlendi. Erkaç'ın cesedi, cenaze aracı ile otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Kazayla ilgili başlatılan incelemede ise Mehmet Erkaç'ın evdeki babasının cebinden izinsiz olarak anahtarları alıp sürmeye çalıştığı traktörü virajı alamayarak devirince altında kalarak öldüğü belirlendi. Erkaç'ın cenazesi, otopsisinin ardından teslim edildiği yakınları tarafından köy mezarlığına defnedildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam