Gizem'in katili intihara kalkıştı!

Adana'da kaybolduktan 36 saat sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz, tutuklandıktan sonra konulduğu cezaevinde 2 kez intihar girişiminde bulundu.Gizem Akdeniz’in ablası Gamze Akdeniz ile evlenmesine

Gizem'in katili intihara kalkıştı!

Adana'da kaybolduktan 36 saat sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz, tutuklandıktan sonra konulduğu cezaevinde 2 kez intihar girişiminde bulundu.

Gizem Akdeniz’in ablası Gamze Akdeniz ile evlenmesine izin verilmediğini ileri sürerek intikamiçin cinayeti işlediğini iddia eden katil zanlısı Süleyman Akdeniz, tutuklanarak Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. 29 Nisan’da nöbetçi mahkemece  ’çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından’ tutuklanan Süleyman Akdeniz ceza evinde 2 kez intihara kalkıştı. Akdeniz dün Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Akdeniz’in ikinci kez intihara kalkışmasının ardından tedavi ve müşahede altında tutulması için hastaneye gönderildiği bildirildi.

Katil zanlısı Süleyman Akdeniz, Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin Adli Psikiyatri Ünitesi’nde gözetim altında tutuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler