Gizem'in Ablası da Kurtarılamadı

Bursa'da şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren 11 yaşındaki Gizem Berra Yüksel'in ardından 12 yaşındaki ablası İrem Sılay da hastanede hayatını kaybetti.Orhangazi'de geçtiğimiz pazartesi günü birlikte girdikleri banyoda şofbenden sızan gazl

Gizem'in Ablası da Kurtarılamadı

Bursa'da şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren 11 yaşındaki Gizem Berra Yüksel'in ardından 12 yaşındaki ablası İrem Sılay da hastanede hayatını kaybetti.

Orhangazi'de geçtiğimiz pazartesi günü birlikte girdikleri banyoda şofbenden sızan gazla zehirlenen Gizem ve İrem Yüksel kardeşlerden 11 yaşındaki Gizem Berra olaydan yaklaşık yarım saat sonra hastanede ölürken, ablası İrem Sılay komaya girmiş, talihsiz çocuk Bursa'da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Yakınlarının bir an olsun başından ayrılmadıkları İrem sılay için doktorlar, "Hayati tehlikesi sürüyor, tek ilacı beklemek" demiş, anne ve baba da dün ve bugün kızlarını yoğun bakımda ziyaret etmişti. Anne Ayla ve baba Salih Yüksel öğle saatlerinde de ölen kızları Gizem'in mezarını ziyaret edip, dualar etmişti.

Aileyi yıkan ikinci haber de aksam saatlerinde geldi. Yoğun bakımda yaşama tutunmaya çalışan İrem Yüksel de bu kavgayı kaybetti. İrem Sılay, akşam saat 19.00 sıralarında hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler