Giresunlu eski Milli Sporcu toprağa verildi

 Cuma günü Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonundaki çalışma odasında ölü bulunan eski Milli Sporcu Judo Antrenörü Muzaffer Himmetoğlu son yolculuğuna uğurlandı.Himmetoğlu için kapalı spor salonunda tören düzenlendi.Törene Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yor

Giresunlu eski Milli Sporcu toprağa verildi

 

Cuma günü Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonundaki çalışma odasında ölü bulunan eski Milli Sporcu Judo Antrenörü Muzaffer Himmetoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Himmetoğlu için kapalı spor salonunda tören düzenlendi.Törene Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz,Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, mesai arkadaşları,öğrencileri ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı,”Sözün bittiği yerdeyiz. Konuşmak çok güç. Türk sporuna çok hizmetleri olmuş değerli bir spor adamını kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Muzaffer Himmetoğlu, Merkez Uzgur köyünde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler