Giresunlu Burakcan unutulmadı

Berkin Elvan’ın cenazesinin ardından Okmeydanı’nda çıkan olaylarda silahla vurularak hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu için mevlid-i şerif okutuldu.Berkin Elvan’ın cenazesinin ardından Okmeydanı’nda çıkan olaylarda kimliği belirsiz kişiler tarafından

Giresunlu Burakcan unutulmadı

Berkin Elvan’ın cenazesinin ardından Okmeydanı’nda çıkan olaylarda silahla vurularak hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu için mevlid-i şerif okutuldu.

Berkin Elvan’ın cenazesinin ardından Okmeydanı’nda çıkan olaylarda kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla öldürülen Burakcan Karamanoğlu için arkadaşları tarafından mevlid-i şerif okutuldu. Okmeydanı Fatih Konak Camii’nde okutulan mevlid-i şerife Burakcan Karamanoğlu’nun arkadaşları ve yakınları katıldı. Mevlid-i şerifte hayatını kaybeden Burakcan için dualar okundu. Mevlid-i şerifin ardından katılanlara mevlid şekeri dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam